Kindercoaching

Blije kinderen, blije ouders

Tegenwoordig NLP Kindercoaching | Guido van Dijckverwachten we veel van onze kinderen. Zij moeten het goed doen op school, sportief zijn, veel vrienden hebben en zich in snel tempo ontwikkelen tot verantwoordelijke volwassenen met een goede toekomst voor zich. Sommige kinderen hebben echter een nare gebeurtenis meegemaakt, hebben last van faalangst, een scheiding of andere grote verandering. Het levenslustige en stralende kind veranderd en wordt steeds onzekerder, sneller geprikkeld, verveelder en onaardiger tegen andere kinderen. Problemen die vaak voortkomen vanuit het systeem waar het kind deel vanuit maakt.

Dit systeem omvat het gezin waarin het opgroeit, de school die het bezoekt, de omgeving waar het leeft en de clubs waar het lid van is. Bij het voldoen aan al die verwachtingen kunnen de meeste kinderen en jongeren wel wat hulp gebruiken. Hierbij leren goed met hun emoties om te gaan is van groot belang.

NLP Kindercoaching | Guido van DijckNLP kindercoaching werkt hartstikke goed bij kinderen. NLP staat voor Neuro- Linguïstisch programmeren en het leert kinderen op doeltreffende manier hun brein te gebruiken, om te gaan met emoties en hun persoonlijke doelstellingen te bereiken. Uw kind leert op inspirerende- en motiverende wijze vaardigheden die hem/haar zelfverzekerder maken en leren hoe problemen in de toekomst gemakkelijker en creatief op te lossen. Als ouder bent u hierbij een belangrijke schakel en begeleiden wij u uw kind positief te ondersteunen bij deze veranderingen.

Het programma

Voor het starten van een behandelprogramma gaat altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek vooraf. In gezamenlijk overleg bespreken we dan hoe onze praktijk het beste kan helpen.

Wij bieden kindercoaching aan in de vorm van een op maat gemaakt totaalprogramma dat bestaat uit 3 uitgebreide sessies van ca 1 – 1,5 uur. Tussen elke sessie zit 2 weken ruimte waarin het geleerde direct in de praktijk geoefend wordt. In de praktijk blijkt dat na het volgen van het complete programma de meeste klachten opgelost dan wel hanteerbaar zijn en dat gestelde doelen zijn behaald.

Kosten

De kosten voor het totale programma bedragen € 359,- (incl. btw). Met NLP kindercoaching begeleiden wij kinderen tot en met de leeftijd van 16 jaar. Vanaf 17 jaar begeleiden wij onze cliënten via het NLP programma voor volwassenen.
Wil je meer info over NLP Coaching, kijk dan even op onze NLP Coaching pagina.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven