Stoppen met roken

Stoppen met roken

Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb jij al geprobeerd om te stoppen met roken? Stel jezelf eens voor zonder nicotineverslaving. Niet meer buiten in de kou hoeven staan roken, geen stinkende kleding meer en een immer fris ruikende adem. Hoe vrij zou je je dan voelen? Hoe energiek en vitaal?

Veel mensen redden het niet om op eigen kracht te stoppen met roken. Met een beetje hulp is het wèl mogelijk. Stoppen met roken met behulp van hypnotherapie is een zeer effectieve en succesvolle methode. Hypnotherapie werkt omdat het onderbewuste patroon dat de verslaving in stand houdt wordt aangepakt.

Hoe werkt hypnotherapie?

Onder deskundige begeleiding word je in een lichte trance gebracht. Door je aandacht sterk geconcentreerd naar binnen te richten, krijg je inzicht in je (denk)patronen en leer om de (denk)patronen die jou belemmeren om daadwerkelijk te stoppen te begrijpen. Je leert hoe je jouw diepgewortelde gewoontes of gedrag kunt veranderen. Je leert hoe je dat stemmetje in je hoofd dat steeds roept om een sigaret laat verdwijnen. Met behulp van hypnose vind je onbewust betere manieren om rust, gezelligheid of wat dan ook te bereiken. Hierdoor is het effect van de behandeling doorgaans blijvend.

Sommige mensen zijn wat terughoudend als het gaat om hypnose omdat ze bang zijn controle te verliezen. Bij hypnose zul je echter niet de controle over jezelf verliezen. In tegendeel, je zult meer controle krijgen over jezelf. Door je onderbewuste aan te wenden, zul je versteld staan van je kracht om je patronen en gedrag te doorbreken.

Voordelen van hypnotherapie bij stoppen met roken

  • kortdurende effectieve behandeling
  • geen ontwenningsverschijnselen
  • vergroot je zelfvertrouwen
  • je vrijheid weer helemaal terug

Coach Guido van Dijck heeft al vele rokers van hun verslaving afgeholpen. Hij begeleid ook vele topsporters naar optimale prestaties door middel van hypnotherapie. Hypnotherapie is ook effectief bij de behandeling van veel andere klachten zoals eetverslavingen, paniekaanvallen en bijvoorbeeld vliegangst. Kijk voor meer info op onze hypnotherapiepagina.

Meer informatie?

Ben je er aan toe om jouw eigen kracht en mogelijkheden, onder deskundige begeleiding, te ontdekken en benutten? Neem dan samen met ons de ‘snelweg’ naar jouw onderbewuste. Laat negatieve gevoelens en ervaringen plaats maken voor een gevoel van vrijheid en nieuwe mogelijkheden. Je bent slechts één telefoongesprek of mailbericht verwijderd van de oprit naar jouw snelweg.

Ben je klaar voor de volgende stap naar persoonlijke ontwikkeling?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven