Programma & Tarieven

Coaching voor particuliere cliënten en bedrijven

Voor het starten van een behandelprogramma gaat altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek vooraf. In gezamenlijk overleg bespreken we dan hoe onze praktijk jou het beste kan helpen.

Wij bieden onze behandelmogelijkheden aan in de vorm van een op maat gemaakt totaalprogramma dat bestaat uit 3 uitgebreide sessies van ca 2 uur. Tussen elke sessie zit 2 weken ruimte waarin het geleerde direct in de praktijk geoefend wordt. In de praktijk blijkt dat na het volgen van het complete programma de meeste klachten opgelost danwel hanteerbaar zijn en dat gestelde doelen zijn behaald.

  • De kosten voor het totale programma voor personen tot en met 16 jaar bedragen € 359 ,- (incl. btw).
  • De kosten voor het totale programma voor personen vanaf 17 jaar bedragen € 499,- (incl. btw).

Uitgangspunt voor begeleiding is de vraag, klacht of het probleem van de cliënt. In een eerste gesprek kan extra informatie worden verstrekt over de verschillende behandelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld NLP Coaching en Hynose en de werkwijze in het algemeen.

Het eerste gesprek is ook bedoeld om het probleem, de klacht of de vraag die de cliënt heeft te verduidelijken en samen met de cliënt te verhelderen op welke wijze de individuele behandelmethodes of een combinatie daarvan een bijdrage kan leveren aan het bereiken van een verandering. Aansluitend wordt samen met de cliënt in de eerste sessie een behandelplan opgesteld. Hierbij geeft de therapeut of coach uitleg over de werkwijze en de specifieke technieken die ingezet gaan worden om het doel van de cliënt te bereiken. Tijdens de daarop volgende behandelingen wordt in gesprekken verduidelijkt welke veranderingen zich voordoen, waar nog eventuele belemmeringen liggen en op welke wijze het doel van de cliënt nog beter gerealiseerd kan worden. Deze gesprekken vormen de aanleiding tot de keuze die de coach/therapeut maakt voor de meest geschikte behandeltechnieken.

Samen met de cliënt wordt op deze manier een route uitgestippeld om het beoogde resultaat te bereiken.

Mogelijkheid voor 'terukomdagen' na coaching

Veel van onze cliënten vinden het prettig om na het coachingsprogramma de geleerde vaardigheden en technieken periodiek onder onze begeleiding te blijven oefenen. Voor diegene bieden wij ‘terugkomdagen’ aan waarbij er voldoende gelegenheid is om persoonlijke thema’s te bespreken, te ondersteunen of te verdiepen.

Informeer naar de mogelijkheden om samen te blijven oefenen.

Vergoedingen via werkgevers

Wanneer het oplossen van je klacht of probleem bijdraagt aan het verbeteren van je werkprestatie, zijn veel werkgevers bereid de behandeling deels of geheel te vergoeden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij je werkgever. Indien een werkgever of instelling de kosten van de behandeling vergoedt, blijft de cliënt zelf aansprakelijk voor de betaling. Aangeraden wordt daarom een schriftelijke bevestiging van de werkgever of instelling te vragen, ook wanneer het factuuradres anders luidt dan het huisadres.

Voor cliënten die graag het programma willen volgen maar dit niet in één keer kunnen betalen, bestaat er de mogelijkheid voor een betalingsregeling. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bij onze praktijk is er voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is eenvoudig bereikbaar, zowel per auto als met de trein. Desgewenst kunnen wij je van het dichtbij gelegen NS station Soest-Zuid even ophalen en terugbrengen.

Voor mensen die eventueel met je meekomen is er ruimschoots gelegenheid om te wandelen in de prachtige omliggende bossen en duinen en een kop koffie / thee te gebruiken in het dichtbij gelegen gezellige bosrestaurant ‘De Korte Duinen’ .

Meer informatie?

Ben je er aan toe om jouw eigen kracht en mogelijkheden, onder deskundige begeleiding, te ontdekken en benutten? Neem dan samen met ons de ‘snelweg’ naar jouw onderbewuste. Laat negatieve gevoelens en ervaringen plaats maken voor een gevoel van vrijheid en nieuwe mogelijkheden. Je bent slechts één telefoongesprek of mailbericht verwijderd van de oprit naar jouw snelweg.

Ben je klaar voor de volgende stap naar persoonlijke ontwikkeling?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven